Afbeelding
Foto: rechtenvrij

Lezing ‘Energetische stoelen’ door Monique Timmers

vrijdag 12 april 2024 20:00 tot 23:00

SCHIJNDEL | Op vrijdag 12 april om 20.00 uur zal Monique Timmers een lezing geven over ‘Energetische Stoelen’. De inloop begint om 19.30 uur. De lezing vindt plaats in het Spectrum in Schijndel. Monique neemt je deze avond mee op reis door de kosmische mysteriën waar geweldige geestelijke krachten werken. Deze kennis kan je bevrijden van het gesloten driedimensionale bewustzijn waardoor je geestelijke vaardigheden steeds meer naar boven komen.

Bevrijding is in eerste instantie ook een noodzakelijke verstoring van alle oude structuren omdat je bewustzijn verandert maar het leidt altijd tot het verwerven van wijsheid en werkelijke innerlijke vrijheid. Zij zal vertellen over haar boek De Wet van EEN. Dit boek nodigt je uit om weer diepgaand contact te maken met de tijdloze wijsheid. Het geeft sleutels tot een betere gezondheid en het loslaten van oude blokkades.

Verbind je met de Bron van alle dingen, het eeuwige Veld van bewustzijn en je vindt God in jezelf, in het hart van wie je bent. We zijn allemaal een manifestatie van het goddelijke, laat jouw ware identiteit zien. 

Tijdens deze lezing zullen een viertal therapeuten aanwezig zijn evenals een viertal energetische stoelen. Deze energetisch werkende stoelen, Urim-Code, kunnen gezien worden als een unieke nieuwe methode voor zelfheling en is een gift voor deze tijd.

Info of aanmelden: lezingenschijndel@gmail.com
Volg Lezingen Schijndel op Telegram 
Ontvang de maandelijkse nieuwsbrief

<p>'t Spectrum in Schijndel</p>

Locatie