Afbeelding
Foto: Jimmy Vorstenbosch

Holi Foods Akoestisch concert

zaterdag 13 april 2024 19:30 tot 23:00

SCHIJNDEL | 13 april in het Gasthuis een optreden van “Holi Foods”. De deuren in het Gasthuis openen om 19.30 uur en om 20.00 uur zal het optreden aanvangen. Tickets voor dit optreden zijn te bestellen via onderstaande link.

Over Holi Foods

Twee honden, twee mensen en een kat, samen onderweg in een veel te klein Volkswagen busje. Tijdens een van onze concerten nemen we je graag mee op reis in onze muzikale wereld vol kwinkslagen.

Met een onbekommerde blik en een flinke dosis vrije associatie zetten wij onze gedachten en gevoelens om in liedjes. Liedjes over vrijheid, blijheid, de seizoenen, een giftige bes, een verloren kip, of misschien een zandkorrel? Het is net als wolken kijken: Je ziet erin wat je erin ziet. Ons doel is om de luisteraar met een frisse blik te laten kijken, om het wonderlijke te kunnen zien in het ogenschijnlijk doodnormale. 

Wat kan je verwachten van een Holi Fools concert? Sterke verhalen, aanstekelijke humor, inventief gitaarspel, prachtige arrangementen op de piano, engelachtige klanken van ons zelfgemaakte glazenorgel, en hier en daar een speelgoed synthesizer, allemaal verpakt in mooie liedjes die je niet meer vergeet!

Tickets: 

Klik op deze link om je tickets voor het optreden van Holi Foods te bestellen: https://www.holifools.com/event-details/het-gasthuis-schijndel

Locatie