Rachel Venrooij is klaar voor het AKR rolstoeltoernooi in de Vink.
Rachel Venrooij is klaar voor het AKR rolstoeltoernooi in de Vink. Foto: Bas Ulehake

AKR Rolstoelbiljarttoernooi

zondag 7 april 2024 10:00

SCHIJNDEL | Op 6 en 7 april vindt het rolstoelbiljarttoernooi plaats in wijkcentrum De Vink. Dit is de tweede keer dat het toernooi hier wordt georganiseerd, voorheen vond het plaats in Grandcafe de Hopbel. Ad en Mieke Rijkers en Rachel Venrooij zijn druk bezig om alles soepel en gezellig te laten verlopen.

Er komt veel bij kijken, zoals het regelen van de locatie en de toegankelijkheid voor rolstoelers, het vinden van sponsors om het hele toernooi te financieren, het zoeken naar goede telers en schrijvers, het aanschaffen van bekers en het verzorgen van een lunch.

Tot nu toe doen er twee Schijndelse biljartrollers mee, de rest komt uit de rest van Nederland en zelfs een Belgische deelnemer. Er wordt gespeeld in poulewedstrijden, zodat alle deelnemers op zaterdag en zondag tegen elkaar spelen.

De wedstrijden beginnen beide dagen om 10.00 uur en er worden maximaal vier wedstrijden per dag gespeeld. Meestal zijn de wedstrijden rond 17.00 uur klaar en op zondag vindt de prijsuitreiking plaats. Inschrijving is nog mogelijk, stuur een e-mail naar grandcafedehopbel@gmail.com. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken.

Locatie