Afbeelding
Foto: Pascal van Oers

Open dag DuikTeam Schijndel

vrijdag 1 september 2023 21:00 tot 22:00

Zou jij willen leren duiken of een vervolgbrevet willen halen? De duikafdeling van DuikTeam Schijndel (DTS) houd op vrijdag 1 september een open dag in Zwembad De Molen Hey. Volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar kunnen op deze open dag van 21.00 tot 22.00 uur kennis maken met het duiken en met deze bloeiende onderwatersportvereniging.

Zou jij willen leren duiken?

Duikteam Schijndel is een vereniging die is aangesloten bij de Nederlandse Onderwater Bond (NOB).

Brevet altijd geldig

Bij DuikTeam Schijndel staat veiligheid en gezelligheid voorop. De vereniging biedt de NOB 1-sters duikopleiding aan, maar mensen die al een brevet hebben kunnen bij hun een vervolgbrevet halen.De internationale benaming voor het NOB 1 ster-brevet is Open Water Diver, handig als je ook in het buitenland wilt gaan duiken. Waar je ook ter wereld wilt gaan duiken, jouw duikbrevet is altijd geldig.

Meer informatie open dag en opleiding

De open dag op vrijdag 1 september is voor iedereen vanaf de leeftijd van 14 jaar die kennis willen maken met deze verslavende hobby, om 21.00 uur begint de open dag en kun je een proefduik maken.Tijdens de duikopleiding wordt je goed opgeleid door ervaren instructeurs. De opleiding bestaat uit binnenwater (zwembad)trainingen met daarnaast theorieavonden en vanaf april ga je buiten duiken. Het is dus een opleiding waarbij gevarieerd wordt opgeleid. Bij DuikTeam Schijndel kun je ook doorgroeien in je brevetten en zelfs uiteindelijk opgeleid worden tot instructeur.Naast de trainingen wordt en regelmatig op zondag gedoken in verschillende meren in Nederland/België. Iedere jaar gaat een grote groep duikers duiken in Zeeland waarbij het gezin ook welkom is. Verder wordt er zo nu en dan een reis georganiseerd om buiten Europa te gaan duiken. Meer informatie is te vinden op de website www.duikteamschijndel.nl

Locatie