Darten in 't Zuid
Darten in 't Zuid Foto: Wiek van Lieshout

Darters strijden om de Ton Dortmans bokaal tijdens dartoernooi

Sport Sport 920 keer gelezen

SCHIJNDEL | Twee dagen lang stond de zaal van café ‘t Zuid in het teken van darts. Er werd op zaterdag door koppels en op zondag individueel gestreden voor de Ton Dortmans bokaal.

Op zaterdag hadden zich vijftien koppels verzameld om de sportieve strijd aan te gaan. Binnen in de zaal stond de airco lekker koel te draaien. In de verliezers poule stonden Yannick Santegoeds en Wess Van Den Brand tegen Brian Post en Nicky, laatstgenoemden gingen er met een ruime 4-0 overwinning vandoor. De winnaars finale werden gedomineerd door Davy van der Zande en Jaap Schapendonk, zij wonnen op hun beurt met 5-2 van Gert Vd Elsen en Koen Vd Wijst. 

Zondag stonden er vijfentwintig deelnemers aan de oche. Uiteindelijk bleven er vier over die de finales gingen spelen. De finales werden niet in de zaal, maar voor in het café gespeeld. Iedere finalist kwam op met zijn eigen tune. In de finale verliezers poule stonden Ton de Laat en Ruben Relou. Ton wist deze finale met 4-2 naar zich toe te trekken. Hiernaa volgde een zinderende winnaars finale. Onder toezicht van Elise Dortmans, Luca  en Vierra gooiden Davy van der Zande en Dimitri Holowacki een prachtige partij. Uiteindelijk werd de wedstrijd door Dimitri gewonnen. “Het was een eer om dit toernooi voor Ton, Elise, Luca en Vierra te mogen organiseren en we waren ook zeer verheugd dat Luca en Vierra de prijsuitreiking verzorgden. Dankwoord voor alle deelnemers maar ook naar alle sponsoren die dit toernooi mede mogelijk maakte, zeker ook naar de crew van Peter Schevers van ‘t Zuid. Tot volgend jaar, dan ook weer open Schijndel/Ton Dortmans Bokaal”, aldus de organisatie.

Bekijk hieronder enkele beelden van de eerste dag.

Darten in 't Zuid
Darten in 't Zuid
Darten in 't Zuid
Darten in 't Zuid
Darten in 't Zuid
Darten in 't Zuid
Darten in 't Zuid
Darten in 't Zuid
Darten in 't Zuid
Darten in 't Zuid
Darten in 't Zuid
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant