Afbeelding
Foto:

De kabouterdagen komen er weer aan

Sport 306 keer gelezen

SCHIJNDEL | Voetbalvereniging Schijndel/DE WIT organiseert op de zaterdagen:23, 30 september en 7 oktober aanstaande weer de Kabouterdagen. Kaboutervoetbal bij Schijndel/DE WIT is spelenderwijs leren voetballen voor de allerkleinsten. Is uw zoon of dochter in de leeftijd van 4 tot 7 jaar? Dan kan hij of zij al starten met kaboutervoetbal bij Schijndel/DE WIT. 

Is uw kind 5 jaar en wil hij/zij graag verder gaan met voetballen dan kan men doorstromen naar de Scotty’s welke twee keer in de week trainen, op woensdag & zaterdag. 

Lekker spelen
Bij Schijndel/DE WIT kunnen de kabouters op bovengenoemde zaterdagochtend op het voetbalterrein aan het Zuideinderpark lekker spelenderwijs leren voetballen. De kinderen leren hier om te schieten, aannemen, dribbelen, overschieten en penalty’s. Dit doet men door leuke voetbalspelletjes met elkaar te doen. De training wordt verzorgd door Christel van den Brand en met hulp vanuit de selectie heren en dames Schijndel/De Wit. Ook worden er jeugdspelers bij betrokken. Al met al ontzettende leuke, en sportieve zaterdagen om kennis te maken met het voetbal. Uiteraard komt de derde zaterdag, 7 oktober, mascotte Scotty ook kijken wat er allemaal geleerd is.

Start kaboutervoetbal 

Zaterdag 23 september start voor de allerkleinsten het kaboutervoetbal onder leiding van  Christel van den Brand

Locatie : Voetbalterrein Schijndel/DE WIT, Zuideinderpark, Rooiseheide 20, Schijndel

Aanvang : 10.00 uur 

Deelname is gratis; geef je zoon/dochter bij onderstaande persoon op inclusief naam en leeftijd.

(Sport)kleding
Het is wenselijk dat de kinderen in sportkleding op de training verschijnen. Uiteraard aangepast aan de weersomstandigheden. Liever een aantal laagjes, dan een (te) dikke trui.

Foto’s
Tijdens de trainingen worden mooie foto’s gemaakt. Als u niet wilt dat er van uw kind actiebeelden worden gemaakt dan kunt u dit kenbaar maken bij Christel van den Brand. De organisatie respecteert ieders keuze en houdt hier rekening mee.

Informatie
Mocht er iets onduidelijk zijn, dan kunt u contact opnemen met Christel van den Brand (06-41182457) c.vandenbrand@sbaflex.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant