Bram Grabijn
Bram Grabijn

Informatieavond over warmtepompen en duurzame energie

Zakelijk 461 keer gelezen

ELSHOUT | Ecensy voorziet huizen, bedrijfsgebouwen en woonboten van een warmtepomp, zonneboiler en zonnepanelen. We spraken met oprichter Bram Grabijn die begin dit jaar een vesting in Elshout heeft geopend. Zijn team van monteurs heeft inmiddels al verschillende woningen in de regio van een warmtepomp voorzien.

Waar staat Ecensy voor?
Onze naam is een acroniem van Economic Energy Systems. Ik heb altijd voor ogen om financieel haalbare verwarmingsoplossingen te leveren. Met een juiste warmtepomp heeft een woning of kantoor geen gasketel meer nodig, waardoor de maandlasten enorm naar beneden gaan.

Voor ons is kwaliteit erg belangrijk. Ik werk al 30 jaar met klimaatbeheersingssystemen en heb me de laatste 15 jaar beziggehouden met de ontwikkeling van duurzame verwarmingstechniek.

Mijn ervaring is dat de optimale afstelling van een systeem erg belangrijk is, zodat het ook echt comfortabel warm is wanneer dat nodig is. Dit levert vaak de grootste besparing op. Onze systemen verdienen zich gemiddeld in twaalf jaar terug, waarbij het gasverbruik meestal tot nul wordt teruggebracht.

Er komt een informatieavond, hoorden wij?
Ja, dat klopt. Op dinsdagavond 3 oktober 19.00-20.30 uur is er een gratis en vrijblijvende informatieavond in onze vestiging in Elshout, Van Schagenstraat 25. Men kan zich aanmelden via onze website www.ecensy.eu.

Waar gaat u het tijdens de informatieavond over hebben?
Ik zal laten zien wat voor soort warmtepompen er zijn. Bovendien kan een warmtepomp aangevuld worden met zonnepanelen (wekt elektriciteit op) en/of zonnecollectoren (zet zonlicht om in warmte). In de zomer kan een warmtepomp ook zorgen voor koeling, terwijl de warmte in de grondbron wordt opgeslagen om in de winter weer te gebruiken. Dat komt de efficiëntie erg ten goede.

Wij zijn specialist in systemen die gebruik maken van aardwarmte; dat is het meest duurzame. Waarom dat zo is zal ik uitleggen tijdens de informatieavond. Ecensy levert maatwerk. Wilt u alvast een prijsindicatie passend bij uw situatie? Vraag gratis een prijsindicatie aan op www.ecensy.eu.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant