Popkoor transparant tijdens een optreden.
Popkoor transparant tijdens een optreden.

Popkoor Transparant nog twee keer met Maartje als dirigent

Recreatie en Toerisme Recreatie en toerisme 1.230 keer gelezen

SCHIJNDEL | Na vijf jaar rots in de branding te zijn geweest voor Popkoor Transparant, neemt dirigent Maartje van de Loo afscheid van het popkoor. Het koor is dus op zoek naar een nieuwe dirigent die het koor met net zoveel enthousiasme, overtuiging en deskundigheid kan leiden.

Het koor repeteert op woensdagavond in de Schakel Wijbosch van 20.15 uur tot 22.15 uur. Onder leiding van Maartje heeft het koor nog twee optredens. En daar gaan ze nog iets geweldigs van maken.

Op 15 oktober in de Schakel in Wijbosch treden zij voor u op tijdens het volksfeest op zondagmiddag van 14.30 uur tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Dus kom gezellig luisteren en genieten. Op 28 oktober geven ze in het Spectrum een spetterend optreden samen met de Fanjazztic BigBand. Dus bent u nieuwsgierig geworden wat ze nu samen in petto hebben, kom dan zaterdagavond luisteren in het Spectrum om 20.00u. Ook bij dit optreden is de toegang gratis.

Voor meer informatie over het koor kijk op www.popkoortransparant.nl. Voor meer informatie of bij interesse als dirigent kunt u contact opnemen met voorzitter Marjo van den Berg via 073 5498259 of 06 41849462. Of stuur een mail naar popkoortransparant@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant