Sjaak Afhaak
Sjaak Afhaak

Politie geeft niet toe aan ontvoerders

Carnaval 1.759 keer gelezen

SCHIJNDEL | Op de redactie van DeMooiSchijndelKrant kwam deze week het bericht binnen dat ‘Sjaak Afhaak’ was ontvoerd door nog onbekende ontvoerders. Sjaak maakt het goed, maar wil graag terug naar de rechtmatige eigenaar, Prins Maikel D’n urste en zijn gevolg. De ontvoerders willen dit echter niet zomaar laten gebeuren en eisten via de krant losgeld. Middels een brief aan DeMooiSchijndelKrant laat wijkagent Anton van Vught weten niet te willen onderhandelen met de ontvoerders. Deze reactie kunt u hieronder lezen.

Het bericht van de ontvoerders.
Tekst gaat verder onder de foto.

Reactie van de wijkagent.

Geachte ontvoerders,

Hij, die opzettelijk iemand wederrechtelijk van de vrijheid berooft of beroofd houdt, wordt gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste acht jaren of een geldboete van de vijfde categorie. Artikel 282 WvSr.

Zoals bekend valt er met onze Dorslustige Hoogheid Maikel D’n urste danwel met zijn gevolg niet te onderhandelen.

Wij weten niet hoe erg u gehecht bent aan carnaval, maar 8 jaar geen carnaval vieren doet zeer. Op een geldboete van de 5e categorie te weten 103.000 euro, oftewel 31.692 glazen bier, zit u ook vast niet te wachten.

Wij verwachten dan ook dat onze Sjaak binnen een redelijke termijn, te weten 3 dagen na het verschijnen van dit bericht, persoonlijk bij de hoogheid wordt terug gebracht. De geleden schade kan u in natura, te weten bier, tijdens de carnaval aan onze Hoogheid overhandigen. Indien deze eis niet ingewilligd kan worden, ben ik als wijkagent van Schijndel verplicht een aangifte op te nemen van onze Dorstlustige Hoogheid, waarmee hij de officier van justitie zal verzoeken om u rechtelijk te vervolgen.

Mvg,

Anton van Vught

Wijkagent Schijndel

Het bericht van de ontvoerders.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het laatste nieuws

Uit de krant