‘Amusant, veelzijdig en vernieuwend’

Bedenk het en Amusant regelt het. Mogelijkheden zijn er in overvloed. Eigenaar Jack Donkers (55 jaar) over zijn feestlocatie aan de Boschweg in Schijndel.

“De tijden zijn veranderd. Mensen beleven een feest op een andere manier dan vroeger. Bij ons kan veel, eigenlijk alles. We bieden bij Amusant een scala aan mogelijkheden. Met eten, drinken en de bijbehorende muziek kunnen we een feest naar ieders wens invullen. We hebben ruim zestig mensen in dienst waaronder eigen dj’s en muzikanten. Zo kunnen we makkelijk een totaalplaatje maken, vaak aantrekkelijk qua prijs omdat personeel niet hoeft worden ingehuurd. Er werken hier overwegend mensen met veel (levens)ervaring. Zij hebben allemaal behoorlijk wat  knowhow. Mocht ik eens een keer niet aanwezig zijn dan verloopt de avond evengoed gladjes.”

Feestlocatie Amusant bevindt zich in het centrum van Schijndel, bushalte en parkeergelegenheid is vlakbij. Amusant beschikt over meerdere verdiepingen en ruimtes zodat men ook kan splitsen indien nodig. “Ik zie onze locatie eigenlijk als een bruin café, met een sfeervolle warme inrichting. We hebben een inpandige rookruimte. Maar bij grotere partijen richten we bijvoorbeeld een andere ruimte in met een zelftap en gebruiken die dan tevens als rookruimte.”  Amusant biedt  ruimte aan groepen tot meer dan tweehonderd personen. “Of het nu gaat om een klein besloten feestje of een grote partij, er is van alles te regelen”, vervolgt hij.

“Het liefst willen we dat mensen zich gaan oriënteren op onze site. Ga eens kijken wat Amusant is. Wij leiden hen zonder enige moeite naar het juiste concept. Wie of wat is Amusant? Wat zoek ik? Wat kunnen ze voor mij betekenen?”
Amusant is een fris, enthousiast bedrijf wat flink aan de weg timmert. “Het pand staat er al jaren, binnenin bevindt zich een veelzijdig en vernieuwend  bedrijf”, besluit Jack.

Feestlocatie Amusant
Boschweg 25
5481 EB Schijndel
T: 073 - 5492375
I: www.feestlocatieamusant.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl