dWise breidt uit naar Sint-Oedenrode

De uitbreiding van het Schijndelse dWise Computers heeft geleid tot een samenwerking met een andere IT-dienstverlener: TotalTech uit Sint-Oedenrode. De twee bedrijven zetten samen een nieuwe stap en gaan intensief samenwerken.

Om haar zakelijke en particuliere klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, is de uitbreiding met een kantoor in Sint-Oedenrode een logische stap voor dWise Computers. Mede-eigenaar Dave van Zon, die zelf ook uit Rooi komt: “Per 1 oktober wordt ons team uitgebreid met Aaron van Weert, die een overstap maakt van TotalTech. De winkel van TotalTech aan Kofferen 40a zal dan sluiten. Wij werken bij dWise op afspraak. Afspraken op locatie of afspraken op ons nieuwe kantoor in het bedrijvencentrum aan de Kofferen 23.” Het is het tweede kantoor van dWise Computers naast het kantoor in zakencentrum De Bank in Schijndel.

Service op locatie
Twan van den Akker blijft onder de naam TotalTech zijn werkzaamheden uitvoeren voor zijn klanten. Het gaat dan vooral over zijn werk op locatie. Van den Akker: "Ik verricht mijn werkzaamheden op dit moment al veelal op locatie. Het is dan ook een logische stap om de diensten vanuit de winkel van TotalTech bij dWise onder te brengen. Ook de backoffice wordt straks gedeeltelijk uitgevoerd door dWise. Dat zorgt ervoor dat ik me nu volledig kan richten op de diensten die ik zelf bied en het uitrollen van mijndata.com."

Herkenbare standpunten
Vanzelfsprekend komt de samenwerking tussen dWise en TotalTech niet uit de lucht vallen. Dave van Zon: "We hebben al jaren regelmatig contact met elkaar en weten dan ook dat de dienstverlening van TotalTech dicht bij die van ons staat. We hebben dezelfde ideeën over hoe de computerservice zich ontwikkelt en hoe we daar op in willen spelen. Zo vinden wij een winkel waar je een laptop, printer of inktpatroon kunt kopen, niet meer van deze tijd. Ook de grote ketens van computerspeciaalzaken zijn de laatste jaren verdwenen. Wij richten ons daarom meer op de diensten rondom de hardware. Wij zorgen ervoor dat je wifi stabiel is, dat je printer het doet, dat je back-up veilig is, we lossen problemen op en geven advies over welke laptop je het beste kunt kopen. We leveren ook de hardware als je dat wilt, maar niet meer vanuit een winkel die de hele dag open ‘moet’ zijn. Vanaf 1 oktober werken we dus ook vanuit een nieuw kantoor in Sint-Oedenrode op afspraak.”

Samen verder groeien
Voor de huidige klanten van TotalTech betekent het wel dat zij vanaf 1 oktober niet meer terecht kunnen in de huidige winkel. Maar omdat Twan van den Akker en Aaron van Weert gewoon werkzaam blijven, houden de meeste klanten van TotalTech gewoon dezelfde vertrouwde contactpersoon. Van Zon: “Voor beide partijen is het een nieuwe stap, die de nodige veranderingen met zich mee zal brengen. Maar het is wel een stap waar we blij mee zijn. Wij kijken er dan ook naar uit: samen kunnen we verder groeien.”

dWise Computers
Hoofdstraat 43
5481 AA  Schijndel
T. 073 - 54 32 496
I. www.dwise.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl