Kopjes: alles voor op en rond de tafel

Verse thee en koffie, servies en meer. In de Hoofdstraat opent zaterdag de nieuwe zaak Kopjes. “Hier mag iedereen volop ruiken en proeven”, vertelt Ceciel van Iersel. Samen met Jolanda van de Kerkhof start ze de nieuwe zaak in Schijndel. “Kopjes is bijzonder voor Schijndel: we verkopen verse thee (zestig soorten) en verse koffie – zowel koffiebonen als gemalen bonen – onder ons eigen private label. Het draait bij ons om de beleving. Beleving van de geuren en smaken, van onze mooie serviezen, theepotten, koffiezetapparaten, tafelkleden, kaarsen, koffie- en theeboeken, servetten én van onze service en aandacht.”

Accessoires
Het aanbod van Kopjes is te omschrijven als ‘alles voor op en rond de tafel’. Ook zoetigheden zoals chocolade en noga worden bij Kopjes verkocht, net als diverse koffiezetapparaten van het merk Illy. In de winkel staan diverse serviezen, heel uiteenlopend van prijs én uiterlijk. “Voor ieder wat wils, zowel klassiek als modern”, vertelt Van Iersel. “Die variatie in prijzen en aanbod geldt voor al onze producten.” Eén wand van de winkel wordt een zee van thee. Alle zestig soorten netjes uitgestald: zwarte, groene en witte thee, Oolongthee, Rooibos, Kruidenblend, kruiden en biologische en fairtrade-theeën.

Barista
Zaterdag is de officiële opening. De hele dag is dan een echte barista aanwezig om gasten te laten proeven van de verse theeën en koffie. Jolanda: “We kunnen wel zeggen dat onze producten heerlijk smaken, maar het beste is als mensen dat zelf kunnen ervaren.”
Kopjes is ook als cadeauwinkel the place to be. “We kunnen heerlijke thee- of koffiepakketten samenstellen, kleine cadeautjes, grote cadeaus en kerstpakketten: alles is mogelijk”, aldus Ceciel. Jolanda: “Persoonlijk miste ik een winkel als Kopjes in Schijndel, waar je verse thee en koffie kunt kopen en goed geadviseerd wordt. Mensen krijgen in deze tijden steeds meer behoefte aan kleinere winkels waar persoonlijke aandacht voor ze is. En heel veel mensen nemen tijd om te bezinnen, om thuis lekker tot rust te komen. Een kop verse thee of koffie past daar perfect bij.”

Kopjes Schijndel
Hoofdstraat 106
5481 AJ Schijndel
T: 06 - 46 80 8805
I: www.kopjesschijndel.nl
F: /kopjesschijndel

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl