Loft Net Even Anders

'LOFT, Net Even Anders' is dé inspirerende woonwinkel met de nieuwste trends op woongebied, uitgevoerd in een stoere, rustieke sfeer.

De vriendinnen Lidy Martens en Carla Mettler runnen sinds twee jaar hun bedrijf ‘Loft’. Voorheen was Mettler samen met echtgenoot Chris van der Velden ook al actief op het gebied van woninginrichtingen en kerstpakketten maar sinds september 2014 is Martens erbij en is het officieel. Loft richt zich speciaal op kerstpakketten met net dat beetje extra. Maar ook voor unieke woonaccessoires kan men er prima terecht. Mettler: “Vooral dat ‘net even anders’ vinden we belangrijk. We willen onszelf onderscheiden van de rest en zijn altijd op zoek naar de meest aparte en bijzondere items.”

Lokale leveranciers
De inkoop van de artikelen wordt door beide dames zelf gedaan. Indien mogelijk werkt Loft met lokale leveranciers, vooral wanneer het gaat om levensmiddelen. “Dat vinden we prettig werken, we kunnen kleinere partijen inkopen, wat soms nodig is. Ook vinden veel Schijndelse bedrijven het belangrijk om de plaatselijke middenstand te steunen”, aldus Mettler.

Kerstpakketten
Loft - met aan het roer drie rasechte Schijndelaren - heeft een vaste klantenkring van bedrijven die jaarlijks hun kerstpakketten bij hen bestellen. Van der Velden richt zich voornamelijk op het zoeken van nieuwe afnemers. “Persoonlijke benadering is hierbij heel belangrijk, ik loop gewoon eens binnen bij zo’n bedrijf. Dat werkt stukken beter dan het benaderen per post of e-mail. Ook de zogenaamde ‘mond-tot-mond-reclame’ is fijn. Wanneer een klant tevreden is, zijn wij dat ook. En als dat dan weer nieuwe klanten oplevert, is het helemaal goed.”

Over budget valt te praten
“Het persoonlijke contact met de bedrijven willen we zeker zo houden”, vertelt Lidy Martens. “Vaak kennen we iemand binnen een bedrijf waardoor het makkelijker is om zaken te doen. Over het budget valt altijd te praten, we komen eigenlijk altijd wel tot een leuk eindresultaat. Het gebeurt ook regelmatig dat er enkele pakketten geleverd moeten worden met een aangepaste inhoud. Bijvoorbeeld zonder alcohol of varkensvlees. Door de persoonlijke manier van werken bij Loft is dit allemaal mogelijk.”

Loft
Conventstraat 69
Carla: 06 – 27 56 9324
Lidy: 06 – 40 02 4751
I: www.loftschijndel.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl