Moview Media maakt herinneringen

SCHIJNDEL - Het was een prachtige bruiloft. Fijn dat je foto’s liet maken. Maar hoeveel mooier is het als je een film van die bijzondere dag hebt? Bewegende beelden met stemmige muziek vertellen immers zoveel meer dan een statische foto. Beelden tonen de ontroering bij het bruidspaar. Doen nagenieten van een hilarische toespraak. Maken je elke keer weer getuigen van het ja-woord. Laten je weer wegdromen bij de openingsdans. Moview Media maakt van een bruiloft, bedrijfsevent, productlancering enz. een onvergetelijk gebeuren.

Moview Media bestaat uit Jelle Schakenraad en Maarten van den Berg. Twee jonge mannen die elkaar kennen van hun tijd op Bernrode, hun middelbare school. Ze delen de passie voor videoreportages. Dat werd duidelijk toen ze elkaar tegenkwamen tijdens het filmen van diverse schoolprojecten. Ze raakten steeds enthousiaster over de mogelijkheden van videoreportages. "Dus kochten we samen een camera en begonnen we professionele films te maken. Onze eerste opdracht was een promotievideo voor een basisschool. We begonnen laagdrempelig, zonder veel ervaring maar met een enorme drive om te leren. Sindsdien worden we zowel door particulieren als bedrijven benaderd voor videoreportages en videoadvertising. Na Bernrode begonnen we allebei aan een universitaire studie. De vraag was in hoeverre studeren en reportages maken, samengingen. De eerste twee jaar lag de focus dan ook op onze opleiding. Inmiddels weten we dat we de twee activiteiten probleemloos kunnen combineren. Dus hebben we Moview Media ingeschreven bij de Kamer van Koophandel, met de bedoeling nog meer klanten te bedienen."

Hoe we werken
"Als je overweegt om een videoreportage te laten maken, komen we bij jou langs om te praten over de mogelijke opdracht. We nemen samen de mogelijkheden door en kijken wat er past bij jouw video. We zijn erg flexibel en alles is bespreekbaar. We halen alles uit de kast om je verwachtingen te overtreffen. Een offerte volgt al snel en de echte plannen worden gemaakt. Onze prijs-kwaliteitverhouding is goed. We zijn professioneel maar vinden het ook belangrijk dat jij je eigen ideeën kan opperen. Zo ontstaat de beste video is die ook echt van jou is. Moview Media maakt reportages van zowel een paar minuten als een paar uur. Bij productlanceringen geldt eerder snel en krachtig. Bij bedrijfsevenementen, bruiloften of andere feesten wil je natuurlijk zoveel mogelijk van het gebeuren en de sfeer laten zien." Moview Media is laagdrempelig. "Waarschijnlijk zie je ons in actie tijdens Schijndel aan Zee, Pleinpop of Hartemert. Spreek ons daar gerust aan! Verder kun je alle informatie vinden op onze website, www.moviewmedia.nl, we zijn telefonisch bereikbaar op 06-83356768 en je kunt een mailtje sturen naar info@moviewmedia.nl. Kijk ook even rond op onze Facebookpagina! Wij helpen je graag verder.

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl