Benefietparty George Michael Tributeband voor Heidi's Perspectief

SCHIJNDEL - In het City Theater vindt zaterdag een benefietparty plaats voor Heidi's Perspectief. Optredens worden verzorgd door 80's Verantwoord en een speciale George Michael Tribute-band.

Onlangs werd bekend dat Heidi Lammers, die progressieve MS heeft, een versnelde behandeling kan ondergaan. Aanvankelijk werd het geld ingezameld voor een stamcelbehandeling in Mexico, nu blijkt dat de Schijndelse binnenkort al in Rusland terecht kan. Behandeling in Moskou had al de voorkeur van Lammers, onder meer vanwege de zeer gewaardeerde arts dr. Federenko die aan het hoofd staat van een gerenommeerde kliniek staat en goede resultaten behaalt met het medisch protocol voor stamcelbehandeling bij MS-patiënten. Eind april wordt Lammers al in Rusland verwacht en de crowdfundingsactie komt in een stroomversnelling. De actie is nog 25.000 euro verwijderd van het eindbedrag van 70.000 euro, dat de behandeling en alles daaromheen gaat kosten. “De steun die ik de afgelopen maanden heb mogen ervaren heeft mij bijzonder gesterkt in mijn strijd tegen MS. Niets is onmogelijk”, aldus Lammers. "De opbrengst van deze benefietavond is dan ook een belangrijke stap richting een leven zonder MS." 

George Michael
Toen Schijndelaar Bart van Zandvoort hoorde van Heidi's Perspectief, meldde hij zijn live-project 'FAITH: a tribute to George Michael' direct aan voor de benefietavond. George Michael stierf op Eerste Kerstdag en uit respect voor zijn nalatenschap startte een groep muzikale vrienden, onder leiding van Van Zandvoort, de elfkoppige tribute-band. Samen met koor The Pitch Bandits staat een optreden in het Paaspop theatertent op het programma. De band komt nu speciaal voor Heidi’s Perspectief al eerder in actie: komende zaterdag in het City Theater. Tijdens de benefietavond treedt ook 80’s Verantwoord op en draaien de dj's 7 Inch Twins. Ook worden de beruchte gekleurde drankjes uit de jaren 80 geschonken. Tijdens de avond worden loten verkocht voor het goede doel: er zijn Paaspopkaarten te winnen en tickets voor een exclusieve rondleiding over het Paaspopterrein en backstage in de week voor Paaspop.

Tickets voor 80’s Verantwoord en de George Michael Tribute zijn á 12,50 te koop bij tabaktief Van Roessel. E-tickets zijn te koop via www.tapperijdebeurs.nl.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl