Kerstconcert in Eerde

EERDE - Dit jaar wordt het kerstconcert dat het gemengd koor Cantado geeft, gehouden op zaterdag 9 dec. In de kerk in Eerde. Ook het Beek en Donks gemengd koor brengt kerstliederen ten gehore.
Het wordt bijna een traditie, maar kersliederen klinken toch het mooist in een kerk. Daarom heeft het bestuur van Cantado weer het plan opgevat een kerstconcert te verzorgen voor de Eerdse bevolking. Eerder werd het koor aangevuld met twee andere koren. In deze 2017 editie is het Beek en Donks gemengd koor gevraagd de avond aan te vullen.
Beide koren zijn vergelijkbaar in grootte en klankkleur. Toch laten zij ieder een heel ander repertoire horen. Het is natuurlijk een echt kerstconcert dus mogen Stille nacht en Away in a manger niet ontbreken. De dirigenten Jeanneke v.d. Ven en Arie Ketelaars leiden leiden de koren. Na afloop staat er voor iedereen een kop koffie of thee klaar met wat lekkers.
Iedereen is welkom. De aanvang is om 20:00 uur, de toegang is gratis. Een kleine bijdrage voor de restauratie van de kerk is welkom.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl