Je hartenwens voor een ander mens

SCHIJNDEL - Dit jaar wordt de grote kerstboom van het Winterpark omgedoopt tot wensboom. Een ieder van ons kent wel iemand die een steuntje in de rug kan gebruiken, of iemand die in het zonnetje gezet dient te worden. Dan is dit wellicht de kans om die liefste (realistische) wens voor een ander in vervulling te laten gaan. Het is ook de bedoeling dat de wensboom gevuld wordt met leuke en mooie decoraties.

De hartenwens kunt u inleveren tussen 8 december 2017 en 3 januari 2018 in de wensboom-brievenbus in het Winterpark. Hier zullen ook de wenskaartjes aanwezig zijn. De brievenbus bevindt zich bij de schaatsverhuur. De wensen zullen uiteraard respectvol en indien gewenst anoniem behandeld worden. In januari worden diverse wensen vervuld. Koop een hartewens voor slechts 50 cent. Deze hartenwens is doorzichtig en tweedeling zodat u er een persoonlijk accent aan kunt geven. De hartenwens is bijvoorbeeld ook uitermate geschikt ter nagedachtenis aan een dierbare.

Wie maakt de mooiste kerstversiering voor in de grote wensboom?
Ook eigen gemaakte creaties zijn meer dan welkom. Hier is heel creatief Meierijstad voor nodig.
Wie maakt de mooiste kerstversiering? Een kerstster, een mooie kerstbal of een kerstengeltje. 
Waar moet een goede kerstdecoratie aan voldoen?
Hij mag niet te groot zijn (maximaal 30x30 centimeter), waterbestendig en brandveilig zijn, niet te zwaar zijn en geen reclame bevatten.
De vijf mooiste creaties worden door beloond met een prijs. Uiteraard zal er rekening gehouden worden met de leeftijdscategorie.
Deze uitreiking vindt plaats op zondag 7 januari 2018 om 16:00 uur in het Winterpark. Lever je kerstdecoratie uiterlijk 15 december 2017 in bij Craftgarden, Hoofdstraat 113B. Zorg ervoor dat je creatie voorzien is van naam, leeftijd, telefoonnummer en adres.
Vanaf 16 december hangen de decoraties in de wensboom.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl