Foute bingo levert mooi bedrag op voor de Voedselhulp

SCHIJNDEL - Honderdtachtig mensen hebben op woensdag 3 januari meegedaan aan de Foute Bingo in het Winterpark. De avond heeft tweeduizend euro opgebracht voor Voedselhulp Schijndel. Vrijdag 5 januari is de cheque overhandigd aan Manon van Dinther (coördinator van Voedselhulp Schijndel).
De drukbezochte bingo werd geleid door Toos en Corrie, twee typetjes gespeeld door Miranda van Hout en Sonja van Kaathoven. Zanger Ringo zorgde voor een muzikale onderbreking tijdens de pauze. Op de avond zijn bingokaarten verkocht en werd een loterij gehouden. De geschonken prijzen, waaronder een TV, werden enthousiast ontvangen door het aanwezige publiek. Ook waren enkele ludieke prijzen te winnen, wat de nodige hilariteit met zich mee bracht. De opbrengst komt geheel ten goede van Voedselhulp Schijndel.
Manon van Dinther kreeg op vrijdagavond de cheque overhandigd. Ze zegt hierover: “Wij van Voedselhulp Schijndel zijn enorm blij met dit bedrag. Voedselhulp is een onderdeel van Vincentiusvereniging Schijndel. Momenteel zijn we flink aan het bouwen. Naast het verbouwen en herinrichten van ’t Vincentje, de winkel aan de Europalaan, komt op hetzelfde terrein een gloednieuw gebouw voor de Voedselhulp. Het geld gaan we gebruiken om straks nieuwe tafels en rekken van te kopen.”

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl