Het Steunpunt Vrijwilligerswerk zoekt vrijwilligers

SCHIJNDEL - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij is steeds op zoek naar vrijwilligers voor uiteenlopende vragen in Schijndel en Sint-Oedenrode. Ook deze keer zijn weer enkele interessante vacatures in Schijndel van de vacaturebank voor u uitgelicht.

Gastheer/gastvrouw museum Jan Heestershuis
Het Jan Heestershuis is op zoek naar een gastheer/gastvrouw. De taken zullen bestaan uit het ontvangen en informeren van museumbezoekers en de bezoekers en inwoners van Schijndel voorzien van informatie over toeristische- en recreatieve mogelijkheden. Bent u een echte gastvrouw/gastheer en wilt u uw enthousiasme en kennis van Schijndel en omgeving delen met bezoekers en dit combineren met het werken in een museum meldt u dan aan als vrijwilliger.
VVV en Museum zijn geopend van dinsdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. 

Vismaatje gezocht
Vissen vergt geduld en tijd. Een karpervisser is daarom op zoek naar een maatje om elkaar te vergezellen tijdens het vissen. Hij zou graag gaan vissen buiten Schijndel in bijvoorbeeld Vught, Eerde of Eindhoven. Mijnheer heeft zelf een auto en meerdere hengels ter beschikking. Bent u ook visliefhebber en wilt u graag met een ander deze hobby bedrijven? Neem dan contact op met ons Steunpunt.


Voor aanmelding of informatie kunt u contact opnemen met het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij; u kunt bellen 073 – 5441400 of mailen vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl Zie ook  www.welzijndemeierij.nl 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl