Boeiende Buren

EERDE - De productie van Theaterkoor Stem wordt vrijdag 16 maart voltooid met een première van Boeiende Buren. Om 20.00 uur gaat de zaal van De Brink in Eerde open voor publiek. De voorstelling begint om 20.30 uur. Ruim veertig zangers en zangeressen uit de regio, een zeskoppig muziekcombo onder leiding van Nancy Meijer en een dertigtal vrijwilligers werken samen om er voor de toeschouwers een zeer vermakelijke avond van te maken.

Afgelopen weekend werd voor het eerst een doorloop gehouden op het podium waar de voorstelling plaats gaat vinden. TV Meierij heeft hiervan een opnameverslag gemaakt. Het zelfgeschreven verhaal bestaat uit een zevental scenes van ontmoetingen in Meierijstad en ruim twintig muziekarrangementen. Herkenbare vrolijke en soms ook ontroerende muziek van bijvoorbeeld Trijntje Oosterhuis, Acda & De Munnik, Michael Jackson, Gerard van Maasakkers, Laura Jansen en Soldaat van Oranje. De generale repetitie, waarbij iedereen wordt gezenderd, is op donderdagavond 15 maart.

De andere voorstellingen zijn op zaterdag 17 maart om 20.30 uur en op zondag 18 maart om 14.30 uur. Tijdens deze middagvoorstelling zal ook de wethouder van cultuur, de heer Menno Roozendaal, aanwezig zijn. Meer info is te vinden op de website www.theaterkoorstem.nl. Laatste kaartjes zijn verkrijgbaar voor 17.50 euro via de website van De Brink: www.debrinkeerde.nl/evenementen

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl