Wijzigingen in Paaspop programma

SCHIJNDEL - Vorige week maakte de organisatie bekend dat het programma compleet was. Een tikkie prematuur, blijkt nu. Want daarna werden nog de volgende acts bekend gemaakt: Jacqueline Govaert, Jett Rebel (in de Phoenix) en Screaming Billy. Ronnie Flex verhuist naar Paaspops grootste tent Apollo. Dotan komt helaas niet. 

Dotan laat weten: “Helaas heb ik de enorm moeilijke beslissing moeten nemen om niet te spelen tijdens Paaspop. Het is één van mijn favoriete festivals en ik vind het dan ook echt heel erg jammer dat ik er niet bij kan zijn. Persoonlijke omstandigheden hebben ervoor gezorgd dat ik momenteel niet de beste show kan geven waarvan ik vind dat de bezoekers die verdienen. Dit heeft er ook voor gezorgd dat nieuwe muziek van mijn kant iets langer op zich laat wachten en ik de komende tijd in de studio zal spenderen om mijn album af te maken."

Jacqueline Govaert
In 1999 werd Jacqueline Govaert als frontvrouw van Krezip in Nederland instant bekend dankzij het prachtige nummer I Would Stay. Na een reeks Top 40-hits en na vier succesvolle albums besloot de groep in 2009 te stoppen. In 2010 verscheen Jacquelines eerste solo-album Good Life, vier jaar later opgevolgd door Songs To Soothe, dat binnenkwam op de eerste positie van de album charts. Op 20 oktober 2017 verscheen haar langverwachte album Lighthearted Years. Op de plaat staat niet alleen de liefde centraal; de zangeres zingt ook over het contrast tussen haar onbezonnen tienerjaren met Krezip en haar huidige bestaan. Dat Jacqueline de Apollo gaat inpakken is zeker.

Jett Rebel
Volgens eigen zeggen is hij anno nu zo nuchter als een pasgeboren baby en enthousiaster dan ooit. Na een jaar met diverse tournees in het buitenland geeft de herboren Jett Rebel een statement af met zijn nieuwe single (en hilarische nieuwe video) Amy. Deze rocking Rebel is een van de meest kleurrijke personen in de Nederlandse muziekwereld. Sinds de release van zijn eerste EP in 2014 is het ongelooflijk hard gegaan met de carrière van dit muzikale wonderkind. Zo bracht hij tussen 2016 en 2017 maar liefst drie albums uit, kreeg hij zijn eigen museum in Groningen en gaf hij zijn grootste show tot nu toe in Ahoy. Paaspop geeft Jett Rebel een warm welkom. 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl