De Loop Naar De Pomp is blij met sponsoren

SCHIJNDEL - Daags vóór Hartemert, op zaterdag 25 augustus 2018 wordt in Schijndel de hardloopwedstrijd ‘De Loop Naar De Pomp’ gelopen. De finish van de wedstrijd is voor De Hopbel en Het Tramhuys. Ook wordt hier het podium opgebouwd. Dit kan omdat vanwege Hartemert de straat op zaterdag al is afgesloten. Vrijdagmiddag 11 mei jl tekende de voorzitter van Stichting Loopsport Meierijstad, Jos van Uden het sponsorcontract samen met vier Schijndelse sponsoren.

De Loop Naar De Pomp kan rekenen op de steun van Grand Cafè De Hopbel, Tramhuys Bar & Food, Restaurant De Kafmolen en DeMooiSchijndelKrant. De sponsoren zijn het erover eens, het is een mooi evenement. Ook het gekozen doel wordt door de sponsoren een warm hart toegedragen. De opbrengst van het evenement gaat naar Woonboerderij Schijndel. Hier wonen kinderen die tijdelijk of helemaal niet meer thuis kunnen wonen. De Woonboerderij is een initiatief van Nienke Pijnenburg en Frank Claassen en wordt ondersteund door Orthopedagogisch Instituut De La Salle in Boxtel waarmee nauw wordt samengewerkt. 
Jos van Uden geeft aan blij te zijn met de toegezegde sponsoring. “Het moet allemaal betaald en geregeld worden. Alles kost geld en wij zijn blij met deze financiële hulp. Het evenement groeit nog elk jaar, we verwachten ongeveer 300 deelnemers aan de start. De voorinschrijvingen zijn inmiddels gestart, maar op de dag zelf, aan de start, kan men zich ook nog inschrijven.”
Voor meer informatie en aanmelden, kijk op: www.loopsportmeierijstad.nl

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl