Dertiende IreneGeerts Avondfiets4daagse

GEMONDE - Voetbalvereniging Irene organiseert wederom een avondfietsvierdaagse, deze zal worden gehouden op dinsdag 12, woensdag 13, donderdag 14 en vrijdag 15 juni.

Het start en eindpunt is alle dagen bij de Irene-kantine op Sportpark De Laat. Het vertrek is tussen 18.00 en 19.00 uur. Men kan een route rijden van 25 tot 30 kilometer of de kortere route van 12 tot 15 kilometer.
De organisatie heeft voor beide afstanden vier mooie routes uitgezet door de Brabantse natuur. Op dinsdag gaan zowel de grote als de kleine route richting Schijndel. Woensdag fietst men op de grote route naar de Kampina, en de deelnemers van de korte afstand gaan naar Herlaar. Dan volgt op donderdag voor beide afstanden een rit naar Olland/Liempde, en op de slotdag fietst de grote route naar de Zuiderplas en de kleine richting Boxtel/Sint Michielsgestel.

Het inschrijfgeld bedraagt voor vier dagen 4 euro. Men kan ook minder dagen meefietsen, de kosten zijn dan 1,50 euro per keer.
De organisatie hoopt veel fiets- en natuurliefhebbers te mogen begroeten in Gemonde. Voor meer informatie: bel naar 073-5512087.
 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl