Zomer in het museum Jan Heestershuis

SCHIJNDEL - Zomervakantie! Lekker veel tijd om samen te dwalen door museumtuinen en tentoonstellingen. Kinderen kunnen in Museum Jan Heestershuis gratis een leuke interactieve Doe-tocht door het huis van Heesters maken. En er is nóg een reden om eropuit te gaan: in het museum ligt een tattoovel voor je klaar en met je museuminspectie maak je kans op mooie prijzen. Meer informatie vind je op www.museumkids.nl/zomervkantie

De Doe-tocht is een activiteit voor kinderen vanaf 6 jaar mét ouders, grootouders, tantes, ooms en andere begeleiders in het Museum Jan Heestershuis.
Wanneer het in de zomervakantie geen weer is om buiten te spelen en de kinderen toe zijn aan een activiteit buitenshuis, is het een idee om een bezoek te brengen aan het museum Jan Heestershuis. 
De Doe-tocht door het voormalige woonhuis van Jan Heesters, het paviljoen en de tuin, heeft niks stoffigs. Er zijn geen vraag- en antwoordopdrachten, het is een actief programma wat je gratis kunt gaan doen samen met de kinderen. Knutselen, ontwerpen, ontdekken, speuren en er ook nog iets van leren: de Doe-tocht voor kinderen vanaf 6 jaar, staat garant voor een leuke middag samen met een volwassen begeleider. 
Behalve de entree van het museum (voor kinderen gratis) zijn er verder geen kosten aan verbonden. Wil je er zeker van zijn van dat je ’s middags terecht kunt, dan is het verstandig je even aan te melden bij het museum via telefoonnummer 073 549 2276, dan wordt het spelmateriaal voor je gereserveerd. Tijdsduur van de Doe-tocht bepaal je zelf (1 à 2 uur).

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl