PieterBruegelHuis hele zomer open

MEIERIJSTAD - Het PieterBrueghelHuis is de hele zomer geopend. Iedere werkdag tussen 10.00 en 16.00 uur zijn bezoekers welkom voor een kop koffie (of thee), een praatje of een ontspannen activiteit. Juist in de vakantieperiode kunnen we hiermee ‘stiltes’ opvullen.

Veel mensen missen in de zomer hun vakantievierende familie, vrienden of buren. Als ‘achterblijver’ is het dan soms stil. In het PieterBrueghelHuis kan iedereen genieten in de tuin, een krantje lezen, kaarten, biljarten, samen koken, genieten van een ontspannen yogasessie, enzovoorts. Ook creatief zijn ze actief bij het PieterBrueghelHuis: in het creatief atelier kunt u kleien, beeldhouwen, kaarten maken, breien, haken en houtbewerken. Op de dinsdagochtend wordt gestart met samen muziek maken, spelletjes en ontmoeting (van 10.00 tot 12.00 uur).

Open zondagmiddag eerste zondag van de maand
Naast de doordeweekse dagen zijn we elke eerste zondag van de maand geopend. Tussen 14.00 en 16.00 uur is iedereen welkom. Zondag 5 augustus staat in het teken van de Zonnebloem, zondag 2 september treedt een bijzonder circus op en op zondag 7 oktober start het thema herfst (met live muziek).

Helpen en genieten
Het PieterBrueghelHuis is een ontmoetingsplaats van en voor burgers, waar aandacht voor geluk het motto is. Bezoekers en vrijwilligers ontmoeten elkaar, helpen elkaar en genieten van allerlei activiteiten.

Het PieterBrueghelHuis is gelegen aan Middegaal 25 in Veghel. Er is voldoende parkeergelegenheid.
Heeft u geen vervoer? Bel dan Hulpdienst Diakonie Veghel: (0413) 35 22 32.

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl