De nieuwe muziekvereniging van en voor Meierijstad

MEIERIJSTAD - Na het afblazen van de fusie met muziekvereniging Frisselstein uit Veghel is Harmonie Nijnsel plannen gaan maken voor de toekomst. Vol enthousiasme is het bestuur samen met de leden van de Nijnselse vereniging aan de slag gegaan. Harmonie Nijnsel wil graag de muziekvereniging van en voor Meierijstad worden en zal haar naam dan ook gaan wijzigingen in Muziekvereniging Meierijstad.

Vervolgens zal na de zomervakantie op 21 augustus de eerste repetitie van het harmonieorkest van de vereniging gaan plaats vinden in De Brink in Eerde. Zij gaan dan repeteren voor een concert op 30 september waarin de nieuwe vereniging aan het publiek voorgesteld zal worden. De repetities van de overige orkesten van de vereniging zullen in dezelfde week of de week erna van start gaan.
Muzikanten die het leuk vinden om met het harmonieorkest mee te spelen, zijn op 21 augustus van harte welkom. Geïnteresseerden kunnen zich melden via muziekverenigingmeierijstad@gmail.com of bij de voorzitter Wim Beeks, telefoon 0653896432.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl