Vacature Raad van Elf

SCHIJNDEL - Het is nog vroeg maar het carnavalsseizoen komt er aan. Zondag 9 september wordt tijdens het Hopoogstfeest bij de Schaapskooi het motto voor komend carnavalsseizoen bekend gemaakt. Vanaf dan kunnen de voorbereidingen beginnen. Brainstormen over het Liekusfist en hoe het motto past in de optocht tijdens carnaval zelf.

De Prinsenkeuzecommissie is al weer lang op pad om een goede opvolger te vinden voor Prins Jan de Skônste en Adjudant Tom. Het blijft nog even (tot de elfde van de elfde) een verrassing wie deze taak op zich gaat nemen. Volgens de voorgangers is dit een geweldige ervaring om mee te maken als Schijndelaar.

Een Prins Carnaval kan niet zonder een goede Adjudant. Maar minstens zo belangrijk is zijn gevolg. De Raad van Elf wel te verstaan. Jan de Skônste en Adjudant Tom werden vorig jaar bijgestaan door de Raad van ElfYes. Een compleet vrouwelijke achterban die voor een onvergetelijke carnaval heeft gezorgd. Zowel Prins Jan en Adjudant Tom waren enorm in hun nopjes met de club dames. Ook de overige Schorsbossers en Schorsbosserinnekes wisten het te waarderen dat het eens een keer géén mannen waren.

Nu staat een nieuw seizoen voor de deur en wordt een nieuwe Raad van Elf gezocht. Dat kan zijn: een voetbalteam of andere sportclub, een hobbyvereniging of kaartclub. Maar ook individuelen kunnen zich aanmelden. De mogelijkheden zijn enorm en iedereen vanaf achttien jaar kan en mag zich aanmelden voor deze functie. De bedoeling is dat bij elk carnavalsevenenement elf personen als Raad van Elf aanwezig zijn. Verstandig is om een wat grotere groep te vormen zodat gerouleerd kan worden. De Raad van Elf wordt benoemd voor één seizoen.

Voor meer informatie en/of aanmelden: Kijk op www.schorsbos.nl of neem contact op met Harrie van Herpen e-mail: harrievanherpen@hotmail.com telefoon: 06-51292562 of Johan van Gerwen e-mail: johan.van.gerwen@ziggo.nl telefoon: 06-53372232 

 

  

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl