Kerstkaarten maken bij het Onderonsje

SINT-OEDENRODE - Op donderdagmiddag 29 november van 14.00 tot 16.00 uur kunt u naar het Damiaancentrum komen voor deelname aan het Onderonsje. Deze keer liggen er spullen klaar om zelf kerstkaarten te gaan maken. U kunt knippen, plakken en versieren om zelf de mooiste creaties te maken. En ook als u minder creatief bent dan kan het zeker ook een leuke middag worden want de koffie en thee staan klaar en tussen het werken door kan er gepraat worden want ook het elkaar ontmoeten is een onderdeel van het Onderonsje. Voor deze middag hoeft u zich niet aan te melden en u mag eventueel een kennis meevragen, iedereen vanaf 55 jaar is welkom. De kosten zijn 3 euro, inclusief materiaal, een kopje koffie of thee met iets lekkers.

Informatie bij Petra Vesters, telefoon 06-10068676 of Karin van Vlerken, telefoon 06-13992915. Of per mail: petra@kpnmail.nl  of karinvanvlerken@hotmail.com.
Het Onderonsje is één van de activiteiten van het Damiaancentrum. Zie de website voor andere activiteiten: www.damiaancentrum.nl

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl