Sport Awards Meierijstad gehouden in Schijndel

SCHIJNDEL - Sportraad Meierijstad en de gemeente organiseren op 29 april voor het eerst de Sport Awards. Vorig jaar werden sporters nog apart geëerd in Schijndel, Sint-Oedenrode en Veghel, maar nu komt er één sportfeest dat plaatsvindt in en rondom ’t Spectrum. 

In Meierijstad zijn er maar liefst 150 sportverenigingen, 25.000 georganiseerde sporters en 5000 vrijwilligers. “Wij denken dat we voor al die sporters en vrijwilligers een jaarlijks feestje moeten bouwen”, zegt Hein Timmermans, secretaris van Sportraad Meierijstad.

Workshops en clinics
De organisatoren vinden de nieuwe podiumzaal in ’t Spectrum de ideale plek om dit feest te vieren. Het idee is dat de jeugdige kampioenen in de leeftijdscategorie van vijf tot en met veertien in de middag worden gehuldigd. Verder is het de bedoeling dat er al dan niet door bekende sporters workshops en clinics gegeven worden. Hierover wordt later meer bekend. Kinderen vanaf vijftien jaar en de volwassen sporters worden in de avond gehuldigd. Ook wordt de speciale publieksprijs uitgereikt. Aansluitend is er een feestje in een sportcafé-achtige sfeer waar sporters en hun familieleden elkaar beter kunnen leren kennen.

Nomineren en stemmen
Tot en met 30 januari kan iedereen in Meierijstad sporters en sportploegen voordragen voor een Sport Award 2018. De winnaar wordt bepaald door een jury. Voor de Publieksprijs 2018 kunnen sporters, sportploegen en vrijwilligers genomineerd worden op de website www.sportawardsmeierijstad.nl. Hier kan op een gegeven moment ook gestemd worden. Meer over deze Sport Awards is volgende week te lezen in DeMooiSchijndelKrant.

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl