Geld inzamelen voor Voedselhulp

SCHIJNDEL - Ook dit jaar gaat de Schijndelse Claudia Bergman zich weer inzetten om geld in te zamelen voor de Voedselhulp.
Haar tuin is inmiddels weer veranderd in een klein kersttuincentrum, door alle door het jaar heen verzamelde potten, kerstballen en versieringen. De komende weken besteedt Claudia weer veel uren aan het maken van kerststukken. Op verschillende locaties mocht ze gaan snoeien om zo het nodige groen te verkrijgen. Deze adressen heeft ze van dames uit haar sportlessen, maar ook is veel afkomstig van de onlangs gerooide bomen van camoing de Kienehoef in Sint-Oedenrode. 
Claudia maakt de mooiste kerststukken die ze verkoopt voor 7 euro per stuk bij haar thuis in Schijndel en bij Sportcentrum van den Oever in Sint Oedenrode.
Zij roept iedereen op om bij haar een kerststuk te kopen en onze medemens die het veel minder goed hebben een hart onder de riem te steken. Voor bestelling en meer informatie. Bel Claudia: 06 50200044.
Ook gaat zij op zaterdag 22 december van 9.30 tot 10.30 uur sporten bij het sportcentrum om geld in te zamelen voor dit doel. 
Wil je meedoen? Betaal dan vooraf 6 euro en doe mee. Waar aan het einde het geld word opgehaald door iemand
van de Voedselbank. De uiteindelijke opbrengst wordt later bekend gemaakt in DeMooiSchijndelKrant. 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl