Jubilarissen Vita Nuova

SCHIJNDEL - Na een geslaagd Advents-kerstconcert op zondag 25 november, heeft het zangkoor op maandagavond 26 november hun jaarlijks Sint-Ceciliafeest gevierd. Tijdens dit feest zijn vier jubilarissen gehuldigd, namelijk mevrouw Truus Dorssers 30 jaar lid van het koor, de heer Peter Sep 25 jaar lid, de heer Wil Sep ook 25 jaar en tevens dirigent van het koor, en de heer Andre van der Ploeg 12,5 jaar lid en tevens de huidige voorzitter.

Nadat de jubilarissen lovend werden geprezen voor hun jaren inzet voor het koor, kregen de beide heren Sep een oorkonde en een lidmaatschapspeldje. Ook kregen alle jubilarissen een prachtig boeket bloemen. Thans is het zangkoor alweer volop aan het repeteren voor het aanstaande 60 jarig bestaan van het gemengd zangkoor in november 2019.
Het koor heeft nog graag nieuwe leden (vooral tenoren en bassen).
Heb je hiervoor belangstelling en vind je het leuk om in een koor te zingen, kom dan gerust eens luisteren op de wekelijkse repetitie op maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur in De Vink of neem contact op met de voorzitter de heer Andre van der Ploeg, tel 073-54806671.

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl