In de kelder staat een huis

SCHIJNDEL - 'In de kelder staat een huis' is een beeldende voorstelling voor iedereen vanaf twee jaar over vriendschap in je eentje. Een avontuurlijke muis droomt in haar kelder weg over wie er allemaal in de theepot woont en giechelt om de schaduw van haar eigen staart. Een voorstelling over je fantasie de vrije loop laten en het ontstaan van een nieuwe eigen wereld. Met je fantasie hoef je immers nooit alleen te zijn.

In de kelder van dit huis
weven de spinnen
rammelt een buis
verjaren de wijnen
en trippelt...een muis
Maar wat doe je als er niemand is
niemand om mee te spelen?
Dan speel je met je fantasie
en hoef je je nooit te vervelen

De voorstelling is bedacht en wordt gespeeld door Marlijn Coetsier, die ook de poppen heeft gemaakt. De regie is van Rob Vriens.

Ontroering en een glimlach
Theaterkrant schrijft over Marlijn Coetsier: "Met haar innemende spel reguleert ze moeiteloos de aandacht van het publiek. Ontroering en een glimlach volgen elkaar naadloos op, ondersteund door de muziek en de licht poëtische tekst."
Bij de voorstelling verschijnt het gelijknamige boek In de kelder staat een huis, dat geschreven is door Mark Haayema en geïllustreerd door Job van Gelder. Het boek is na iedere voorstelling te koop.

Reserveren
In de kelder staat een huis speelt Zondag 13 januari om 14.00 uur en om 15.30 uur in 't Spectrum door TG Winterberg. Kaarten kosten 7 euro en zijn te reserveren via kegtheater@gmail.com. Bij reservering graag tijdstip vermelden. Indien niet uitverkocht zijn ook nog kaarten te koop aan de zaal vanaf 13.00 uur op 13 januari. De gereserveerde kaarten ophalen een uur tot 15 minuten voor aanvang van de voorstelling. De voorstelling is georganiseerd door Stichting KEG Schijndel

 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl