'Gimde brand los' met Prins Thijs en Prinses Noor

GEMONDE - Zondag 6 januari was de 1+1=11 Sjow in Mullukzuipertjesland. Met een show vol dans, zang, tonpraters en vele andere acts is een spetterende show neergezet. De sjow werd gepresenteert door Manita en Femke. De basisschoolleerlingen uit Gemonde hebben  uitstekend hun best gedaan. De vijfkoppige jury had er een zware klus aan om een winnaar te kiezen. Na lang beraad mag Isis met haar creatieve act zich de trotse eigenaar noemen van de 1+1=11 bokaal.

Tijdens de show hebben ook de kinderen uit de groepen 7 en 8 die in de raad, als hoogheid of als dansdurske mee willen doen zich voorgesteld, in een groep of alleen. Uit deze groep zijn 7 dansdurskes geïnstalleerd, 9 Wijze Raadsleden, Burgemeester Niels, Adjudant Ties, Prinses Noor en Prins Thijs. De installatie werd gedaan Prins Geert 2.0 en Adjudant De Vietzzen uit Bokkendonk en Prins Felix d'n Urste, adjudant Bart en Burgemister Ralph uit Schorsbos en de oud Hoogheden Prins Sjors, Burgemeester Anne, Prinses Romy, Adjudant Helmi van Mullukzuipertjesland. De jeugdhoogheden van Bokkendonk en Krabberdonk waren ook op deze bijzondere dag aanwezig.

De nieuwe prinsenclub van Mullukzuipertjesland heeft er veel zin in en wil samen met alle Mullukzuipertjes er weer een super carnaval van maken in het thema : Gimde brand los

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl