No Nonsense zoekt mannen

SCHIJNDEL - Vind je het leuk om te zingen maar blijft het altijd bij de welbekende concerten onder de douche of in de auto. Samen zingen met anderen is zoveel leuker dan dat.

Popkoor No Nonsense is een enthousiaste club mannen en vrouwen die elke week op maandagavond repeteren bij De Vink in Schijndel. Onder leiding van dirigent Marc van Creij leert de groep nieuwe liedjes aan. Een greep uit het repertoire: Wake me up (Avicii) A night like this (Caro Emerald) Piano man (Billy Joel) Somebody to love (Queen). Samen werken ze naar verschillende optredens toe om hun zangkunsten aan het publiek te laten horen.
In het koor is nog ruimte voor een paar ‘zinggrage’ mannen. De functie eisen zijn heel eenvoudig: je wil graag zingen in een koor en hebt plezier in het zingen zelf. Je houdt van een geintje, de ‘derde helft’ is voor de mannen (en vrouwen) minstens zo belangrijk. De koorleden van No Nonsense zijn er van het gezellige/enthousiaste soort, je valt dus sowieso in een warm bad. 
Niet geheel onbelangrijk: het koor heeft een mannelijke dirigent wat met name voor de mannenstem heel fijn is, hij zingt in dezelfde toonsoort.
Heb je na het lezen van bovenstaande zin gekregen om eens mee te komen zingen? Neem dan contact op met Mirelle Vervoort (secretariaat) telefoon: 073-5480668

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl