Laatste kans om sporters te nomineren

MEIERIJSTAD - De Sportraad Meierijstad en de gemeente organiseren op maandag 29 april de eerste Sport Awards Meierijstad; één groot sportfeest voor en door sporters!

Er zijn al tientallen nominaties en aanmeldingen binnengekomen via de website www.sportawardsmeierijstad.nl. Inmiddels zijn de laatste weken ingegaan en is dit de laatste kans om de sporters en sportploegen uit Meierijstad te nomineren en de kampioenen aan te melden.
Tot en met 30 januari kan iedereen in Meierijstad zijn sportkampioen aanmelden. Ook kunnen sporters en sportploegen genomineerd worden voor een Sport Award 2018 in de categorieën sporter, sportploeg, sporter of sportploeg met een beperking en sportvrijwilliger en zowel voor de jeugd als de senioren. Een onafhankelijke jury bepaalt de winnaar per categorie. Daarnaast is er een Publieksprijs 2018 te winnen. Op 31 januari worden alle genomineerden bekend gemaakt en kan iedereen in Meierijstad zijn stem uitbrengen. Nomineren en stemmen kan via www.sportawardsmeierijstad.nl.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl