Carnaval in ’t Wijbosch: Jeugdoptocht en Spektakel in de Schakel

SCHIJNDEL/WIJBOSCH - Nog even en dan is het zover, Carnaval.
Wellicht zijn jullie met z’n allen nog hard aan het werk om jullie creatie op tijd af te hebben; nog even wat timmeren, zagen, verven, knippen of plakken. Het belooft weer een gezellige Jeugdoptocht Schorsboste worden met hopelijk veel publiek. 

Mochten jullie door alle drukte nog vergeten zijn je in te schrijven, dit kan nog tot 27 februari via de website www.jeugdoptocht.schorsbos.nl.  
Het startsein wordt om 13:11 uur gegeven door Jeugdprinses Elvera en Jeugdadjudant Bart. Robert en Sabine zingen live hun ‘inmiddels bekende’ carnavalslied ‘Dans Zwaai Spring Draai’. Het is dus zeker de moeite waard om op tijd in het Wijbosch te zijn.

Na de optocht gaat het carnavalsfeest verder in Dorpscentrum De Schakel bij ‘Spektakel in de Schakel’. Daar vindt later op de middag de trekking plaats van de loterij en uiteraard de uitslag van de optocht.

Op maandag en dinsdag 4 en 5 maart kun je vanaf 14:00 uur hier terecht voor het familie carnaval, met optredens spelletjes en muziek. Elke dag is er weer de verkiezing van de mooist verklede jongen en meisje en ontvangen zij een onderscheiding van een heuse vakjury. Daarnaast zijn er voor de kinderen diverse wedstrijden, waarmee leuke prijzen te verdienen zijn.
Er is een springkussen, een verkeersplein voor de kleintjes en er worden ballonnen omgetoverd tot leuke figuren.

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl