Kèùre Rontelum Skêndel mi Berry

SCHIJNDEL - Reumabeweeggroep De Meierij gaat, naast de warmwater-beweeggroep, van start met een nieuwe beweegactiviteit: korte (avond)wandelingen door het Schijndelse landschap. Op een zestal avonden worden onder leiding van Berry Dekkers, de voorzitter van Reumabeweeggroep De Meierij én fanatiek wandelaar, een aantal mooie routes gelopen. Basis voor deze wandelingen is het boekje 'Kèùre Rontelum Skêndel', samengesteld door Anton Hellings en Hans van Rixtel, en uitgegeven door Schijndel Media B.V.

Voor leden is de wandeling gratis. Introducees en niet-leden zijn ook van harte welkom en mogen meelopen voor een kleine bijdrage van 2,50 euro, ten bate van Reumabeweeggroep De Meierij. 
Er wordt telkens om 18.30 uur verzameld bij de ingang van zwembad de Molen Hey. Vanaf die plek is het vertrek in overleg te voet, per fiets of per auto naar het startpunt van de wandeling, een en ander afhankelijk van de groepssamenstelling en de aanwezige mogelijkheden. Uiteraard wordt rekening gehouden met ieders mogelijkheden. 
De wandelingen gaan door natuurgebieden, dus de paden zijn regelmatig onverhard en soms wat nat. Wandelschoenen of laarzen zijn dus gewenst.
De eerste avondwandeling vindt plaats op  maandag 15 april: De Wielse Kamp: 2,5 km.
De volgende wandelingen zijn: woensdag 8 mei: 5,5 km; maandag 20 mei: 3,5 km; woensdag 5 juni: 6 km; maandag 17 juni: 3,5 km; woensdag 3 juli: 5 km. 
Voor aanmelden en/of vragen: mail naar l.h.t.dekkers@gmail.com 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl