Voorinschrijving Avondvierdaagse gestart

SCHIJNDEL - Dit jaar organiseert W.S.V. ALICO alweer voor de negende keer een Avondvierdaagse in Schijndel. Deze gaat dinsdag 21 mei van start en duurt tot en met vrijdag 24 mei. Vorig jaar liepen er elke dag ongeveer 1400 mensen mee. Veel kinderen, maar ook ouders, opa’s en oma’s, mensen die trainden voor de Nijmeegse Vierdaagse, buurtverenigingen etcetera.

Men genoot van de mooie routes en onderweg kreeg men wat lekkers van diverse sponsoren. De organisatie is al weer enkele maanden bezig om mooie routes uit te zetten in en rondom Schijndel. Diverse sponsoren hebben toegezegd, dat zij de Avondvierdaagse ondersteunen. Het zullen dus beslist weer vier mooie dagen worden.

Er kunnen afstanden gelopen worden van 5, 10 of 15 kilometer. Net als voorgaande jaren is er ook een speciale 'rolstoelroute' van 5 kilometer. 
De 5 en 10 kilometer kunnen starten van 17.30 tot 19.00 uur en de 15 kilometer van 17.30 tot 18.30 uur. De startplaats en finish is ook dit jaar weer bij ’t Spectrum.
Op 24 mei wordt de Avondvierdaagse afgesloten met een intocht. Vanaf ongeveer 20.15 uur vertrekken de wandelaars vanaf het Jansenpark om vanaf daar hun laatste kilometer af te leggen naar ’t Spectrum.

Vanaf nu is de voorinschrijving gestart. Tijdens winkelopeningstijden kan er tot en met zaterdag  18 mei ingeschreven worden bij Tabaktief Jan van Roessel, Hoofdstraat 95, Schijndel. Inschrijfgeld voor vier dagen is bij voorinschrijving 4 euro.
Ook begeleiders (bijvoorbeeld ouders van kinderen) dienen zich in te schrijven en het inschrijfgeld te voldoen.

Kijk voor meer informatie over de Avondvierdaagse op: www.avondvierdaagse-schijndel.nl 
Wil je via Facebook op de hoogte gehouden worden, like dan de pagina 'Avondvierdaagse Schijndel'.

 

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl