Record opbrengst sponsorloop EBC Icarus

SCHIJNDEL - Vrijdag 10 mei was het dan eindelijk zover. De onthulling van de opbrengst van de sponsorloop die op vrijdag 12 april werd gehouden door de kinderen van EBC Icarus. Wat zijn ze trots. Nog nooit eerder is er zoveel geld opgehaald voor de goede doelen. Bijna de hele school was aanwezig bij de uitreiking van de cheques.

Een derde van de opbrengst is bestemd voor Run voor Kika, een derde voor Heb Hart voor Longen Meierijstad en een derde voor de school. De geweldige, totale opbrengst is geworden: 9.047,28 euro.

Namens Heb Hart voor Longen Meierijstad waren Neele en Bram van den Broek aanwezig. Zijn namen een cheque van 3.015,76 euro in ontvangst.

Namens Run voor Kika nam Myrthe Keetels de cheque van 3.015,76 euro in ontvangst.

Neele, Bram en Myrthe waren erg onder de indruk van de inzet van de kinderen tijdens de sponsorloop en het mooie bedrag op de cheque. De hele school was bij dit mooie moment aanwezig en iedereen is trots op dit resultaat.

Voor de school nam Lambèr Gevers de cheque van 3.015,76 euro in ontvangst. 
Er wordt een 'schatkamer' gemaakt voor de kleuters. In deze schatkamer kunnen de kleuters op allerlei gebieden dingen ontdekken. De hal van basisschool De kring wordt opgeknapt en het resterende bedrag wordt besteed aan een goed doel binnen basisschool De Beemd.

EBC Icarus bedankt alle sponsoren, kinderen, hulpouders, teamleden en iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt. 

 

 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl