Uitreiking Sportiviteitsprijzen én Respectprijs

SCHIJNDEL - Vrijdag 24 mei heeft in de kantine van s.v. Avanti ’31 de uitreiking plaatsgevonden van de 'Tiny van den Broek Sportiviteitsprijs' én de Respectprijs.

De Supportersvereniging s.v. Avanti '31 is al jaren bezig met onder meer het bevorderen van de sportiviteit op het voetbalveld. Vanaf 1972, dus al voor de 48ste keer, wordt jaarlijks aan één speler per elftal, van jong tot oud, een prijs uitgereikt aan die speler die het seizoen het meest is opgevallen door zijn sportiviteit op en rond het voetbalveld. Naast de uitreiking van deze inmiddels traditionele sportiviteitsprijzen reikt de Supportersvereniging vanaf 2014 jaarlijks de Respectprijs uit. 
De Respectprijs wordt uitgereikt aan diegene die op de meest bijzondere manier uiting heeft gegeven aan het thema respect. Kortom, iedereen binnen Avanti kan zijn steentje bijdragen aan dit proces en maakt kans op deze eervolle prijs.
De supportersvereniging hoopt dat het beschikbaar stellen van deze prijs een stimulans is voor iedereen binnen Avanti om nog meer respectvol met elkaar, met tegenstanders, scheidsrechters, grensrechters en supporters om te gaan.

De Respectprijs 2018/2019 is uitgereikt aan de OPA-ploeg
De Onderhouds Ploeg Avanti (OPA) is een team van vrijwilligers. Zij zorgen er iedere week weer voor dat het sportpark er topverzorgd uitziet. Door de inzet van dit team is het iedere week weer een genot voor Avantispelers én tegenstanders om te spelen op een net en schoon sportpark. Voor de Supportersvereniging redenen genoeg om aan de OPA-ploeg dit jaar de Respectprijs uit te reiken. De Respectprijs is een replica van het kunstwerk van Twan van de Vorstenbosch, wat sinds 2014 een prominente plaats heeft in de kantine.

De prijzen werden uitgereikt door Freek Heerkens, speler van Willem II. Voor alle Beloften en Jeugd onder 10 was er een medaille voor hun sportiviteit. De overige prijzen waren voor de volgende spelers/speelsters :
Winnaars Sportiviteitsprijzen 2018 - 2019: 
Avanti Veteranen zaterdag Mark der Kinderen 
Avanti 9 Rik IJntema 
Avanti 8 Geert van de Sande 
Avanti 6 Mart van Zandbeek 
Avanti 5 Niels Heestermans 
Avanti 4 Stijn Goijaarts 
Avanti 3 Erwin vd Bergh 
Avanti 2 Joep van Vorstenbosch 
Avanti 1 Robin Schakenraad 
Vrouwen 1 Inez Jemai, Vera van Dijk, Milou Gevers 
Vrouwen 35+ Ingrid Bijnen-Rovers 
JO19-2 Ruan van Doremalen 
JO19-1 Jason Vyent 
JO17-2 Yussuf Ahmed Yussuf 
JO17-1 Geon van Heertum 
JO15-3 Rens van de Ven 
JO15-2 Yara van den Braak 
JO15-1 Teun van Heertum 
JO13-2 Cas van Son 
JO13-1 Senn van Helden 
JO12-2 Luuk Dekker 
JO12-1 Felix van Dinther
MO11-1 Kira Nelissen 
JO11-2 Lars Verhagen 
JO11-1 Bart van Giersbergen 
Voor alle Beloften en Jeugd onder 10 jaar was er een medaille voor hun sportiviteit.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl