Luister jij? Als iemand zijn verhaal kwijt wil…

SCHIJNDEL - Niemand kan zonder een luisterend oor. Als vrijwilliger bij de Luisterlijn bied je een luisterend oor aan mensen met zorgen, verdriet of problemen. Je bent er even voor de ander door te luisteren, vragen te stellen en gedachten te ordenen. Dit doe je anoniem, per telefoon of chat.

Wil je meer weten over vrijwilligerswerk bij de Luisterlijn in Den Bosch? Kijk dan op de website www.deluisterlijn.nl/ikwilhelpen of kom voor meer informatie naar de stand op de Hartemert op 25 augustus.

Vrijwilligerswerk waar je wijzer van wordt
Als je voor de Luisterlijn aan de slag gaat, wordt je een training aangeboden. Met professionele trainers werk je aan je luister- en gespreksvaardigheden. Na de training blijft de professionele begeleiding en ondersteuning. En houd je contact met een hecht team van vrijwilligers uit jouw buurt. Enthousiast geworden? Op 20 en 21 september start er een training in Den Bosch. Geef je op via: www.deluisterlijn.nl  of bel met onderstaande contactpersonen.

Over de Luisterlijn
De Luisterlijn is dag en nacht beschikbaar voor een vertrouwelijk gesprek, per telefoon, chat en mail. Door te luisteren helpen de 1500 getrainde vrijwilligers mensen om zorgen, pijn en verdriet (even) het hoofd te bieden. Jaarlijks ontvangen ze meer dan 500.000 oproepen. De behoefte aan een anoniem luisterend oor is groter dan ooit.

De Luisterlijn – locatie Den Bosch
Mark van der Aa m.vanderaa@deluisterlijn.nl  of
Wendy Levering w.levering@deluisterlijn.nl 

Telefoon: 073-6145089
www.deluisterlijn.nl 

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl