De teugels laten vieren

SCHIJNDEL - Het is vakantie, althans voor de meeste mensen. In Schijndel was het vorige week al goed te merken, ’s ochtends was het rustig op straat zonder de schoolgaande kinderen. Ook in de winkels zag je dat de vakantie was begonnen. Nog even snel de laatste dingen halen voordat de reis begint naar de vakantiebestemming.

Of dat nu met de auto is naar Frankrijk of Spanje of met de fiets een dagtripje maken naar het Wijboschbroek of een zwemwatertje in de buurt, je hebt daarbij dingen nodig als zonnebrandcrème en iets lekkers voor onderweg. Laat de teugels even vieren, even ontspannen om weer op te laden voor een nieuw jaar op school of op het werk.

Voor u ligt de Zomereditie 2019
Met een wandeling ‘dur d’n Houterd’ en een leuke fietstocht in de buurt. Maar ook fijne verhalen over schoolverlaters en gepensioneerde docenten. Een succesverhaal over een levertransplantatie en het verhaal van verpleegkundige Jos die zich al jaren inzet bij de reizen van de Zonnebloem. Hoe regelen de boeren van nu het met hun bedrijf als ze een weekje weg willen? En natuurlijk met (achtergrond)informatie over de zesde editie van Schijndel aan Zee. Het Zomerpalet waar 55 plussers wekelijks activiteiten kunnen ondernemen met elkaar. De Loop naar de Pomp heeft deze keer een artikel over de band Brickyard. En geloof het of niet: er staan alweer Schorsbosser kleuren in de krant. Voor de puzzelaars is er ook goed nieuws, een kruiswoord raadsel én een beeldentocht puzzel waarvoor je de deur uit moet.

Genoeg te lezen dus, lekker in de luie (tuin/strand) stoel met een kopje koffie erbij of een koud drankje.
Wij van DeMooiSchijndelKrant wensen iedereen een hele fijne vakantie toe, thuis of op een ander.
Ook wij nemen het er een paar weken van. In week 30, 31 en 32 komt er geen krant uit, kijk wel regelmatig op onze website en social media. In week 33 zijn we er weer, fris en uitgerust, klaar voor een nieuw jaar Schijndels nieuws.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl