JVW Wijbosch was weer geweldig

WIJBOSCH - Ze hebben weer een geweldige week achter de rug. De weersvoorspellingen waren niet best, maar het viel allemaal gelukkig mee voor de Jeugd Vakantie Week (JVW) Wijbosch.

Maandag en dinsdag werd er volop gebouwd en geknutseld. Ook waren er verschillende workshops zoals goochelen en gipsafdrukken maken. Woensdag werden twee spannende films vertoond in de speciale JVW bioscopen en woensdagavond stond een geweldige talentenjacht op het programma. De zeskamp op donderdag begon aanvankelijk droog, later vielen er flinke buien. Tijdens het ophalen van de kinderen, tussen de middag, viel de regen met bakken uit de lucht. Gelukkig was het na de middag weer droog en kon er volop gestreden worden. Vrijdag was er voor de onderbouw een vossenjacht en werden verschillende spellen georganiseerd.
Daarna vertrok iedereen met de huifkar richting de overnachtingslocatie waar een springkussen en buikschuifbaan de hele middag tot hun beschikking stond. De bovenbouw kon na hartelust survivallen, paintballen, tokkelen, klimmen en voetgolven.
’s-Avonds kwam de frietkar. Daarna gingen de meeste kids naar huis, honderd van hen bleven een nachtje slapen. Al deze kinderen hebben meegedaan aan de super spannende, maar leuke spooktocht, super stoer!

Iedereen heeft weer genoten van deze week en de organisatie bedankt alle sponsoren, vrijwilligers en hulpouders/grootouders voor hun bijdrage. Zonder hen was dit niet gelukt.

Gevonden voorwerpen 
Na de JVW zijn wat spullen achtergebleven. Deze kun je ophalen op vrijdag 23 augustus tussen 18.00 en 20.00 uur en/of op zaterdag 24 augustus tussen 14.00 en 16.00 uur bij Christine, Schootsestraat 9 (achterom).
Na deze datum gaan de spullen naar een goed doel.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl