CHV Academy zoekt danstalent in Meierijstad

Meierijstad is rijk aan dansscholen en dankzij hen is er een groot en zeer divers dansaanbod en een rijkdom aan talent. CHV Academy, Circle of Talent zet samen met deze dansscholen een Talentenklas Dans op, voor jonge dansers vanaf 14 jaar. De audities voor deze Talentenklas vinden plaats op zondag 22 september aanstaande op de CHV Noordkade in Veghel.

Audities voor danstalent 
Gezocht wordt naar dansers in de leeftijd van 14 tot en met 18 jaar die hun danstechniek verder willen ontwikkelen, nieuwe stijlen willen ontdekken en zichzelf willen presenteren op een podium. De Talentenklas Dans is dé uitgelezen kans voor danstalenten om zich verder te ontwikkelen onder begeleiding van verschillende dansprofessionals. Op zondag 22 september vinden de audities vanaf 11.00 uur plaats in de dansstudio’s op de CHV Noordkade in Veghel. Dansers die na de audities geselecteerd worden voor de Talentenklas Dans, krijgen vanaf oktober 2019 tot en met juni 2020 één zondag in de maand extra lessen van professionele dansdocenten en choreografen. Zij blijven daarnaast wekelijks dansles volgen bij hun eigen dansschool.

Aanmelden uiterlijk 15 september
Danstalenten kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Berdy Maertens-Stoof via Berdy.Dans@gmail.com. Hierna wordt verdere info alsook het inschrijfformulier toegezonden. De inschrijving voor de audities loopt tot en met 15 september. De auditie en de vervolglessen voor de deelnemers aan de Talentenklas Dans in het schooljaar 2019/2020, zijn kosteloos en worden mogelijk gemaakt door de partners van CHV Academy, Circle of Talent.
CHV Academy, Circle of Talent. Kijk voor meer informatie op www.chvacademy.nl.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl