Feest voor Brugklassers, Feest van herkenning voor brugklasouders

SCHIJNDEL - Donderdag 10 oktober is op het Elde College het eerste schoolfeest voor alle brugklasleerlingen. De ouderraad van het Elde College grijpt deze gelegenheid aan om ouders kennis te laten maken met andere ouders wiens kinderen ook in de brugklas zitten. Dit kan uiteraard alleen een succes worden als meerdere ouders aansluiten bij de avond 'Ouders ontmoeten Ouders'.  

Deze avond is er vrije inloop voor brugklasouders tussen 19:15 en 19:45 uur en duurt zolang als het gezellig is, tot maximaal 22:00 uur (de tijd dat het schoolfeest afgelopen is). De bedoeling is een informeel samenzijn creëren en ouders de mogelijkheid bieden om eerste ervaringen uit te wisselen. 

Aanmelden voor deze avond kan via het inschrijfformulier in de mail die alle brugklasouders onlangs hebben ontvangen. Mochten ouders op de dag zelf besluiten dat ze er toch graag bij wil zijn, dan zijn deze uiteraard van harte welkom. Aanmelden heeft de voorkeur, ook in verband met de voorbereidingen voor deze avond. De ouderraad hoopt ouders in grote getalen te mogen verwelkomen.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl