Geld & Zo: Hulp bij het niet kunnen betalen van rekeningen

SCHIJNDEL - Veel mensen kampen met geldtekort. Dit heeft invloed of je wel of niet aan activiteiten deelneemt. Vaak leidt dit tot stress en komt de gezondheid onder druk te staan. Eenzaamheid ligt op de loer. Blijf er niet alleen mee zitten.

Geld & Zo is een gratis inloop voor mensen met vragen over geld en formulieren. U kunt hier terecht voor hulp bij het contact opnemen met organisaties zoals een energiemaatschappij, de zorgverzekering en de woningbouw, voor het regelen van een eventuele betalingsregeling. Ook kunt u terecht voor problemen met papierwerk. Dat kan gaan om het schrijven van een brief, het invullen van formulieren, het op een rijtje zetten van inkomsten en uitgaven. Je wordt geholpen door vrijwilligers, mensen zoals jij. 
Iemand die weet wat het is om problemen op dit gebied te hebben. Soms is het lastig om alleen een oplossing te vinden. Instanties werken niet altijd goed mee. De vrijwilliger helpt je om contact te leggen met deze instanties. Samen helpen we jou verder. Je hoeft je niet aan te melden. Kun je nooit overdag dan kun je voor de avond een afspraak maken. Kom langs bij Welzijn De Meierij in 't Spectrum of neem contact op met Inge Schouwink 073-5441407.
Geld & Zo is geopend op dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en op donderdagochtend van 9.00 tot 11.30 uur. Er staat altijd een kopje koffie of thee klaar.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl