Boerenbruiloft: ze zijn al verloofd

SCHIJNDEL - De decembermaand breekt aan; Sinterklaas, Kerstmis en Oud en Nieuw. Héél gezellig, maar sommigen zijn al druk doende met carnavaldinsdag: de Boerenbruiloft.

Het toekomstige bruidspaar is al verloofd, stiekem bij Harrie en Letty van Herpen thuis. En binnen de kortste keren hadden ze al geregeld wie aan welke kant van het bed gaat slapen. En ze hadden elkaar nog nooit gezien, dat geeft toch te denken. 
Het stel is in de veertig, de een vooraan, de ander achteraan. Zij is honderd procent huisvrouw. De kleur van haar haren is niet bekend, heeft ze eigenlijk wel haar? In ieder geval wel op haar tanden! Er zit bij haar wel eens een steekje los, maar dat zal hij niet erg vinden. Hij denkt in oplossingen. Hij is de man van je dromen: robuust, zo’n veilig warm nest. Hij zegt geen player te zijn, hij houdt namelijk niet van spelletjes. Hij verzorgt liever de inwendige mens.

Heeft u enig idee wie dit jaar het bruidspaar is? 
Mail de oplossing dan naar ellenvanengelen8@gmail.com. Misschien wint u dan twee buttons voor het boerenontbijt bij de Boerenbruiloft tijdens carnaval.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl