Nostalgische muziek voor het goede doel met &Friends

VEGHEL - Zondag 1 december om 15.00 uur is er een optreden van de formatie &Friends in Cultuurcafé De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. &Friends speelt folkrockmuziek uit hun jeugd van onder andere Bob Dylan, the Byrds en Jackson Browne.

Een gepland eenmalig optreden vorig jaar in De Pul in Uden smaakte naar meer. Er volgden repetities en inmiddels hebben ze een flink repertoire opgebouwd. Ze hebben daarbij ook nog een ambitie. Geld ophalen voor kinderen met een handicap in Zuid India. De toegang tot het optreden is gratis, een vrije gift is altijd welkom.
Bij een reünie van de Pul in Uden vorig jaar traden de ‘oldies’ Mario van der Linden, Marcel de Vries, Henk Donkers, Alphons Arts en Jos Peters voor het eerst samen op. Veel liefhebbers in de regio zullen deze muzikanten kennen. Ze komen of kwamen uit de regio Uden. Allemaal hebben ze een rijk muzikaal verleden zoals in Square, NovAct, Volluk, Taaftere en de DOB band. En kwam er een naam: &Friends. Het publiek in Uden, Volkel en Gemert reageerde heel enthousiast. Met &Friends belooft het ook een Veghel een mooie nostalgische middag te worden. Kijk voor meer informatie op www.colourfulchildren.nl. Alle opbrengsten komen ten goede van dit goede doel.

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl