Deel uw verhalen en herinneringen

SCHIJNDEL - Volgend jaar bestaat korenmolen De Pegstukken 175 jaar. Het weekend van 11, 12 en 13 september 2020 wordt gebruikt om de molen in het zonnetje te zetten door middel van het organiseren van een jubileumweekend voor iedereen die de molen een warm hart toedraagt. 

De organisatie hoopt dat dit positief zal bijdragen aan het samenbrengen van een breed publiek gedurende het hele weekend. Voorafgaand zijn ze op zoek naar bijzondere verhalen en foto’s over molen De Pegstukken. Deze verhalen worden gedurende het hele jaar in deze krant gepubliceerd. 
Gezocht wordt naar verhalen van jong en oud. Verhalen uit het nu en verhalen vanuit de geschiedenis, alles is welkom! Heeft u een bijzonder verhaal, een leuke anekdote en/of (trouw)foto over korenmolen De Pegstukken? 
Schrijf uw verhaal op en stuur het in naar de organisatie van Korenmolen De Pegstukken 175 jaar. Contactpersoon voor dit initiatief is Jacqueline Bijnen. De inzendingen vormen de inspiratie voor het jubileumweekend.

De organisatie kijkt uit naar jouw inzending. 
Je kunt bellen: 06-52092881 of mailen: j.m.bijnen@kpnmail.nl
Jacqueline neemt daarna contact met je op. Dit is het startpunt voor overleg met jou over hoe we je inzending kunnen gebruiken. Vermeld in de mail je naam, en eventueel je telefoonnummer.

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl