Steunpunt Vrijwilligerswerk

SCHIJNDEL - Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is onderdeel van Welzijn De Meierij. Zij brengen hulpvragenden en hulpaanbieders in contact met elkaar. Daarom zijn ze steeds op zoek naar mensen die anderen willen helpen of wat willen doen voor de gemeenschap in Schijndel en Sint-Oedenrode. Voor vrijwel iedereen zijn er geschikte vacatures en bezigheden.

Begeleiding kinderactiviteiten Dreamlife 
Elke woensdagmiddag van 14.30 tot 17.00 uur vinden jeugdactiviteiten plaats bij Dreamlife in Schijndel. Vrijwilligers organiseren activiteiten en begeleiden hierbij de jeugd. Ook zorg je als vrijiwilliger ervoor dat het de kinderen aan niets ontbreekt en dat zij kunnen genieten van een snoepje en een glaasje drinken.
Het Steunpunt vraagt graag uw aandacht hiervoor. Ondanks herhaaldelijke pogingen om deze vacatures ingevuld te krijgen blijft dit lastig. Wilt u eens overwegen deze teams te versterken? Dit zodat de jeugd deel kan blijven nemen aan mooie en zinvolle activiteiten.

Administratief medewerker 
Het Gasthuis is op zoek naar een administratief medewerker met vaardigheden op digitaal gebied: Websiteonderhoud en digitale agenda bijhouden zijn onderdelen van je taak. De werkzaamheden nemen zo’n twee uur per week in beslag.
Werktijden zijn in overleg.

Tussenschoolse opvang 
Basisschool de Heijcant is op zoek naar een vrijwilliger die kinderen wil ondersteunen tijdens het overblijven. Van de vrijwilliger wordt gevraagd om een huiselijke sfeer te creeren tijdens het overblijven, activiteiten te begeleiden en toezicht te houden. Communicatieve vaardigheden, goede omgang met kinderen en stressbestendigheid zijn belangrijk. De vrijwilliger wordt in de gelegenheid gesteld om hiervoor scholing te volgen.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn De Meierij via 073-544 1400 of door te mailen naar vrijwilligerswerk@welzijndemeierij.nl. Kijk ook op www.welziindemeierij.nl.  

 

Terug naar het overzicht

Copyright © DeMooiKrant.nl